Начало ПРОМОЦИИ Новини Общи условия Доставки и срокове GSM Сервиз Как да поръчаме? Приятели Контакти
Количка
Вашата количка е празна!
Търсене
Новини
Екипа на Магазин Telefona.bg през септември
Екипа на Магазин Telefona.bg ще почива в празничните на 05.09.2016г. и на 06.09.2016г. Всички поръчки, направени през почивните дни, ще бъдат обработени на следващият работен ден 07ми септември, сряда и на 08ми септември, четвъртък ще са при вас. Честит празник! Съединението на Бълг...
Работно време по Коледа и Нова Година
Уважаеми клиенти и приятели, По време на Коледните празници, онлайн магазин Telefona.bg ще работи за Вас както следва: Всички поръчки, заявени до 16:00 часа на 23.12 (Сряда) ще бъдат обработени и изпратени в рамките на същия де...
Как ще работим за Великден?
Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желаем Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас! Магазин Telefona.bg няма да ...
Новини

Части за APPLE iPHONE

Apple iPhone никога не е бил просто мобилен телефон. Той е революция, той е желание, той е частица от бъдещето. Но дори и най-добрият, той все пак си остава просто предмет. А като такъв, всички знаем колко е лесно да го счупим :) Това обаче вече не е причина за притеснение! Ако не желаете любимият Ви iPhone да пропътува половината свят за ремонт, както и да платите сума, достатъчна за малка кола, то ние разполагаме с решение за Вас. Сред богатия ни арсенал от резервни части за Apple iPhone можете да откриете, че единственото което Ви е необходимо е малко текническа грамотност, търпение и желание. С удоволствие ще Ви помогнем при избора на резервна част, инструменти, препоръка за добър сервиз или просто с идеи, а ако не откривате необходимият Ви продукт, не се колебайте да ни попитате! Независимо дали имате нужда от лентов кабел, нова камера, чип, микрофон или антена, или просто сте счупили своя LCD дисплей или панел, можете да го откриете, при това на примамлива цена, само в telefona.bg. За да върнете своя Apple iPhone към живот ви трябва само малко желание. А след като го сторите, не забравяйте да разгледате и аксесоарите които предлагаме, за да Ви стане дори още по-полезен. С Вас сме!

Подробно

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреждане по:
Home бутон за Iphone 3G
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега Home бутон за Iphone 3G на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
11.00 лв.
с ДДС: 11.00 лв.
Home бутон за Iphone 3GS
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега Home бутон за Iphone 3GS на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
11.00 лв.
с ДДС: 11.00 лв.
Home бутон за iPhone 4 Бял
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега Home бутон за iPhone 4 Бял на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
14.00 лв.
с ДДС: 14.00 лв.
Home бутон за iPhone 4 Черен
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега Home бутон за iPhone 4 Черен на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
14.00 лв.
с ДДС: 14.00 лв.
Home бутон за iPhone 5 бял
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега Home бутон за iPhone 5 Бял на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
14.00 лв.
с ДДС: 14.00 лв.
Home бутон за iPhone 5 Черен
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега Home бутон за iPhone 5 Черен на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
14.00 лв.
с ДДС: 14.00 лв.
IC   3G
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега IC 3G на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
69.00 лв.
с ДДС: 69.00 лв.
IC Audio 3G
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега IC Audio 3G на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
69.00 лв.
с ДДС: 69.00 лв.
IC Hegar 3G
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега IC Hegar 3G на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
69.00 лв.
с ДДС: 69.00 лв.
IC Power 3G
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега IC Power 3G на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
69.00 лв.
с ДДС: 69.00 лв.
IC Power 3GS
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега IC Power 3GS на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
90.00 лв.
с ДДС: 90.00 лв.
IC Touch 3G
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple Iphone! Вземете сега IC Touch 3G на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
69.00 лв.
с ДДС: 69.00 лв.
Telefona.bg
Всички права запазени © 2011 - 2017
УЕБ ДИЗАЙН: web.etko.info