Начало ПРОМОЦИИ Новини Общи условия Доставки и срокове GSM Сервиз Как да поръчаме? Приятели Контакти
Количка
Вашата количка е празна!
Търсене
Новини
Екипа на Магазин Telefona.bg през септември
Екипа на Магазин Telefona.bg ще почива в празничните на 05.09.2016г. и на 06.09.2016г. Всички поръчки, направени през почивните дни, ще бъдат обработени на следващият работен ден 07ми септември, сряда и на 08ми септември, четвъртък ще са при вас. Честит празник! Съединението на Бълг...
Работно време по Коледа и Нова Година
Уважаеми клиенти и приятели, По време на Коледните празници, онлайн магазин Telefona.bg ще работи за Вас както следва: Всички поръчки, заявени до 16:00 часа на 23.12 (Сряда) ще бъдат обработени и изпратени в рамките на същия де...
Как ще работим за Великден?
Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желаем Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас! Магазин Telefona.bg няма да ...
Новини

Камери

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреждане по:
Камера за Apple iPhone 4
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple iPhone! Вземете сега Камера за Apple iPhone 4 на примамлива цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
49.00 лв.
с ДДС: 49.00 лв.
Камера за Apple iPhone 6
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple iPhone! Вземете сега Камера за Apple iPhone 6 на примамлива цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
72.00 лв.
с ДДС: 72.00 лв.
Камера за Apple iPhone 6 Plus
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият Apple iPhone! Вземете сега Камера за Apple iPhone 6 Plus на примамлива цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
80.00 лв.
с ДДС: 80.00 лв.
Камера за HTC ChaCha G16
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC ChaCha G16 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
30.00 лв.
с ДДС: 30.00 лв.
Камера за HTC Desire G7
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC Desire G7 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
26.00 лв.
с ДДС: 26.00 лв.
Камера за HTC Desire S G12
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC Desire S G12 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
32.00 лв.
с ДДС: 32.00 лв.
Камера за HTC HD2
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC HD2 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
48.00 лв.
с ДДС: 48.00 лв.
Камера за HTC One S Z520E
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC One S Z520E на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
47.00 лв.
с ДДС: 47.00 лв.
Камера за HTC One X T320e
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC One X T320e на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
47.00 лв.
с ДДС: 47.00 лв.
Камера за HTC Sensation XL G21
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC Sensation XL G21 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
47.00 лв.
с ДДС: 47.00 лв.
Камера за HTC Wildfire S G13
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за HTC Wildfire S G13 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
30.00 лв.
с ДДС: 30.00 лв.
Камера за Nokia 5230
Висококачествени резервни части и огромно разнообразие от GSM аксесоари за Вашият мобилен телефон! Вземете сега Камера за Nokia 5230 на учудващо ниска цена - само от Telefona.bg. Не забравяйте да проверите и останалите GSM аксесоари, LCD дисплеи, батерии за мобилни телефони, панели и стилни калъфи, които предлагаме за Вашия мобилен телефон!
27.00 лв.
с ДДС: 27.00 лв.
Telefona.bg
Всички права запазени © 2011 - 2017
УЕБ ДИЗАЙН: web.etko.info