Начало ПРОМОЦИИ Новини Общи условия Доставки и срокове GSM Сервиз Как да поръчаме? Приятели Контакти

Доставки и срокове

Уважаеми посетители и клиенти,

Всички доставки се извършват от куриерска фирма на територията на Република България. Пратките се изпращат с наложен платеж на сумата която сте закупили стоките в Е-магазина. Когато куриера дойде на адреса, който сте подали за доставка, ще изиска от вас сумата която сте пазарували стоки от нас Telefona.bg след което ще ви предаде плик. Вътре ще намерите стоките които сте закупили от нас, добре опаковани и с оригинални кутии. За някои продукти кутиите може да са били отворени преди вас, внимателно, с цел да се попълни гаранционна карта, ако е необходима. Куриерските фирми Спиди и Рапидо Куриер разнасят пратки с наложен платеж до 16.30 часа.

Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до вас клиентите на Telefona.bg пътува с пълна застраховка.

Моля, при получаване на пратката, уверете се, че сте я получили здрава и без транспортни повреди, преди куриерът да си тръгне. Имате право да го помолите да остане до 10 мин. Ако поръчаният от Вас продукт е счупен по време на транспорта, това може да бъде установено само пред куриера. Ако това не се случи, Спиди не поемат отговорност и застраховката няма да Ви бъде изплатена. 

Всички пратки се изпращат от Telefona.bg като експресна пратка. За населени места където няма експресна доставка, се доставят за 2 до 3 дена, според графика на куриерската фирма.

Поръчки направени в работен ден (Понеделник-Петък) след 15.30 часа се обработват на следващия работен ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.

За взимане от МАГАЗИНА
Цена на доставката: 0.00 лева
София, ул. Иван Асен II №60 - Сервиз GSM и мобилни телефони.

За град София
Цена на доставката: 3.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 2 работни дни. Доставката се извършва от СПИДИ и РАПИДО.

За цялата страна
Цена на доставката: 5.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 2 работни дни. Доставката се извършва от СПИДИ.

За град София в същия ден - експресна доставка
Цена на доставката: 15.00 лева
Срок на доставката: доставката се извършва в същия ден, ако е направена преди 16:00 часа. Доставчикът може да е наш куриер или експресна доставка чрез СПИДИ и РАПИДО.

 

Обновено на: 07.07.2013 год.

Telefona.bg
Всички права запазени © 2011 - 2017
УЕБ ДИЗАЙН: web.etko.info